fredag, mars 03, 2006

more adventures with jake and britz

J hittade förresten igår ett par Dries van Noten-skor second hand för £50, vilket betyder ca 750 SEK. I Notting hill där vi bor just nu finns det ett gäng second hand-butiker som inte verkar heta någonting men som man kan tillbringa timmar på eftersom varje plagg har en lapp i nacken med Chloés, YSLs eller typ Vivienne Westwoods logga. J följde för övrigt efter en tjej, i hopp om att hon skulle släppa sitt VW-linne hon gick och bar på, i nästan en timme bergis. Det var dock för kort för honom. Men jakten, det är jakten som är rolig.

På tal om Vivienne så var vi i hennes concept store (tror inte att hon skulle kalla det så, tho) igår och fick stånd av alla snygga, grymma grymma saker. Heja skotskrutigt förresten. Älska småpunkare.

Åt frukost på &Clarke's igår och det kan vara den bästa frukostupplevelsen någonsin. Tänk att en ostbricka kan smaka bra till frulle, och särskilt tillsammans med lite torkade sour cherries.
- Would you like some fresh fruit? We've got some lovely pears. Ja. Tack.

Idag: Brick Lane och vi håller alla tummarna för att det ska vara allt utom ett mecka för tjejer som söker snygga bandanas att knyta kring sina dreads.

3 Comments:

Blogger cherry said...

london låter luvely. men när kommer du hem? jag är i staaan.

fredag, 03 mars, 2006  
Anonymous sandra. said...

aww. notting hill har verkligen lovely secondhandbutiker.
glöm inte att kolla in Retro, ligger ju också i notting hill.
puss.

fredag, 03 mars, 2006  
Blogger Manis said...

Hugge åker också, kanske nästa helg redan. han ska ta med sig ett par byxor och en tröja, sen ska han fylla resväskan med £2-skivor.

måndag, 06 mars, 2006  

Skicka en kommentar

<< Home